Mevlana Değişim Programı ile Hacettepe Üniversitesinde Güz Dönemi eğitim görmeye hak kazanan öğrencilerin dikkatine;

• Güz Dönemi ders kayıtları 19-23 Eylül 2016 tarihleri arasında yapılmaktadır.
  • Gelen öğrenciler ilk iş Öğrenci İşlerine giderek kayıt işlemlerini yaptırmalılar. Öğrenci İşleri Beytepe Kampüsü Rektörlük Binası giriş katındadır. Kayıt işlemlerini yapmadan önce bu linkteki formu doldurmaları, bir kopyasını mevlana@hacettepe.edu.tr adresine göndermeleri ve bir çıktısını alıp kayıt işlemlerine giderken yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Bu formu doldurmayan öğrencilerin kayıt işlemleri yapılamamaktadır.
  • Üniversitemize gelen öğrencilerimiz için havaalanında karşılama yapılmamaktadır. Toplu taşıma araçları ile üniversitemize ulaşım mümkündür.
  • Üniversitemize gelecek değişim öğrencileri için üniversitemizin kalacak yer temini ile ilgili herhangi bir yükümlülüğü yoktur. Öğrencilerin kalacak yer ile ilgili düzenlemeleri kendilerinin yapması gerekmektedir. Yer olması durumunda değişim programı çerçevesinde gelen öğrencilerin üniversitemiz öğrenci evlerinden yararlanabilmesi için Rektörlüğümüz ile gerekli yazışma yapılmıştır. Yer olması durumunda duyurusu yapılacaktır.
  • Öğrenim protokolünü henüz göndermemiş öğrencilerin protokollerini üç orijinal imzalı kopya olarak yanlarında getirip ofisimize teslim etmeleri gerekmektedir. (Beytepe Kampüsü, Makine Mühendisliği Binası, 4. Kat)
  • Öğrenciler Türkiye'ye gelmeden Türkiye'de geçerli sağlık sigortası yaptırmak zorundadır.